dimecres, 5 de febrer de 2014

La nit al Salto del Gitano (Monfrague - Extremadura)

Aquest passat estiu vaig tenir la satisfacció de conèixer Extremadura, els seus canviants paisatges, la seva gent hospitalària, les seves ciutats i pobles, carregats d' història i d' art i, sobretot, el Parc Nacional de Monfrague, on perdre's caminant pels senders que el travessen és una experiència inolvidable.

Una nit vaig poder escapar-me amb la Canon i el trípode, i vaig programar 40 fotografies de 20 segons cada una, just davant del lloc on tothom s' atansa durant el dia per veure els voltors i les aus que passen a tocar de la punta dels dits. Es tracta de "El Salto del Gitano". Un indret màgic, on la nit és plena de vida i de soroll, que et fan saber que no ets l' únic visitant a aquelles hores nocturnes.

Mentre feia les fotos, sentia una remor llunyana d' una llúdriga banyant-se i caçant dins el riu, i els sorolls de les aus que probablement eren molt més a prop de mi del que jo imaginava.

El fi de festa va ésser trobar-me, ja de tornada, una familia de cèrvols creuant la carretera que em tornava a Torrejón el Rubio, el poble on vaig agafar l' apartament.
Us deixo el resultat de l' apilat de les 40 fotos.

Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada