diumenge, 30 de juny de 2013

Xerrada sobre el Cel d' Estiu 2013 - Albanyà

El proper dissabte dia 6 de juliol està programada una xerrada i presentació amb powerpoint que duré a terme al local de la Rectoria d' Albanyà. La xerrada durarà aproximadament una hora, incloent el passi d' algun video editat per mi mateix, referent al cel visible a l' Estiu, i els objectes més assequibles a instruments modestos.

Després de la xerrada farem un sopar d' etiqueta, és a dir, on cadascú es portarà alguna cosa per menjar i la compartirem tots junts.
És per aquest motiu que es demana que els interessats en assistir-hi ho comuniquin prèviament, a fi de garantir que hi ha prou espai per a tots i que podrem gaudir al màxim de la nit.
Després del sopar farem una sessió d' observació del cel al camp de Can de l' Illa, davant del Càmping Bassegoda Park, gràcies a la col·laboració inestimable de l' Esteve, propietari del càmping, que sempre té la mà estesa per ajudar a organitzar esdeveniments.
Gràcies especialment a l' Esteve, i també a l' Ajuntament d' Albanyà, que sempre m' han donat suport quan es tracta de gaudir d' un dels tresors del nostre poble: el cel fosc i ple d' estels.

Si hi esteu interessats, no dubteu compartir amb nosaltres aquesta activitat!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada