diumenge, 11 de novembre de 2012

Atracció

És una de les forces fonamentals de la natura. Sense ella no existiria res del que coneixem. I, com tantes altres coses que tenim al voltant, pot ser creativa o destructiva, depenent de cada situació i els seus actors.
Aquestes dues galàxies (NGC 2207 i IC 2163) viatjaven soles enmig de la foscor de l' Univers, fins que es van creuar en els seus camins. Probablement no es podria trobar exactament l' instant en que alguna cosa va canviar, i el que era fins aleshores es va esvair de manera subtil, per iniciar una atracció mutua, i amb la intenció de culminar una estranya curiositat de coneixement mutu que resulta imposible de frenar.
Com part de l' inexorable destí de l' Univers, tots i cada un de nosaltres, petites illes d' aquest gran TOT, adoptem les conductes a la nostra escala, repetint els paràmetres a la recerca de respostes i il·lusions que neixen dins de cada ésser.


El camí continua amb la tasca de l' encaix... Adaptar-se i unir, compartir i concedir, renunciar a signes identitaris per encetar noves formes de convertir l' espai en un lloc on es pugui conviure en harmonia i seguir creixent.
D' aquesta forma, les noves oportunitats, canalitzades amb l' energia positiva, són capaces de portar la llavor de nous camins, noves il·lusions, nous estels on l' energia de l' atracció acabi mutant en vida.
Com la dualitat universal, com el ying i el yang, l' univers ofereix un ventall d' oportunitats a cada passa, i tots i cada un de nosaltres, galàxies, estels, planetes o éssers vius que naveguem a les seves espatlles, hem de ser capaços d' elegir l' opció correcta.
És la clau de la vida i de l' existència eterna...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada