dilluns, 8 d’octubre de 2012

Presentació

Avui m' estreno en el blog.

Soc un ciutadà de Barcelona, astrònom amateur des dels 8 anys (allà per l' any 1972), i a qui el pas del temps i els avenços tecnològics han ajudat a accedir a uns instrumentals que quan vaig començar mai no hauria pogut creure poder disposar.

La intenció d' aquest espai a internet és anar emplenant-lo amb totes aquelles activitats que vagi realitzant, relacionades amb el meu món astronòmic, però també d' oci.

Espero que les experiències, problemes, indrets i resultats que hi publiqui, puguin ésser d' utilitat a d' altres persones, a fi d' estimular el seu interès per una afició molt emplenadora i satisfactòria, que t' ajuda a trobar una mica més, el teu lloc en l' Univers.

Avui publicaré sols una imatge de benvinguda. És una fotografía que no és meva. Normalment totes les imatges que pengi al blog intentaré que estiguin fetes per mi, a no ser que tingui la necessitat de compartir les emocions que em puguin despetar d' altres que hagi vist per la xarxa. Ara que hi penso..., em fa l' efecte que en publicaré bastantes, per què m' emociono fàcilment... Les normes les aniré posant sobre la marxa, amb els vostre permís.

També us convido a anar visitant la meva web pesonal (www.skyplanets.es). Em costa força anar actualitzant-la, doncs tinc poc temps disponible per fer-ho, i dins el meu cap bullen massa coses com per emplenar una sola vida. Però em resisteixo a tancar-la. Encara que avanci a poc a poc, el que importa és que vagi endavant.

Fins ara..., ens anirem veient per aqui, quan us vingui de gust.


Jaume Mas


Una imatge impactant: el lloc més despoblat del cel Boreal, va ser elegit per provar la capacitat de detectar objectes per part del telescopi espacial Hubble. El resultat: milers de galàxies llunyanes, infestades d' estrelles, planetes i misteris per descobrir. Creieu que estem sols???
   

1 comentari:

  1. Jo estic segura de que no, però no m'imagino de quin tipo d'eser viven poden ser.

    ResponElimina